Hvem er toppdemo.no?

Topp Demo er for tiden veldig aktive med demoer i hele Østlandsområdet. Vi demonstrerer for både nye og gamle kunder. Våre dyktige og engasjerte medarbeidere vil helt sikkert inspirere deg og gi deg nye tips og idéer.

Topp Demo presenterer kundene mat opplevelse som er inspirerende, og gir stimulans og muligheter på kjøkkenet. På demo er vi ditt ansikt utad, og det ansvaret bærer vi med oss når vi tar kontakt med dine kunder. Derfor er vi anerkjent som blide, utadvendte med fokus og høy servicegrad. 

Vår visjon er at dersom vi tenker som deg som produsent, vil vi bidra med kunnskap om produktet til kunden, som igjen genererer til ambassadører av kunder som videreformidler budskapet og kunnskapen om produktet.  

Kvalitet og kvantitet er vårt mål, når vi representer våre oppdragsgivere. Vi har «passion» for jobben vår og vet hvor mye dette betyr for deg og ikke minst sluttbrukeren.

Våre kunder og butikker gir oss gode tilbakemeldinger på våre demoer, noe som gjør oss stolte og ydmyke. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *