Referanser

«Topp Demo leverer service av høy kvalitet ute på demo for våre merkenavn Gårdsand, Lerstang og Lovise! 
Deres profesjonalitet, ryddighet og nøyaktighet samt at de er konkurransedyktige på pris, gjør til at vi er meget trygge på at våre produkter, verdier og vår kvalitet blir formidlet meget godt ovenfor kunder ute i butikkene. Kan trygt anbefales»

«Vi har hatt god erfaring med å samarbeide med Topp Demo. De er kjennetegnet av en personlig tilnærming og en positiv holdning, noe som gjør det enkelt å jobbe tett med dem. De har et kompetent team som er fleksible og kunnskapsrike, og bidrar med verdifull innsikt og støtte til prosjektene våre. Vi ser frem til vårt neste prosjekt med dem, trygge på at de vil levere solid og profesjonelt arbeid.»

Ingrid Esperø Project Manager & Sales Representative Coast Retail AS


Har hatt den glede å samarbeide med Topp demo i over 14 år. 

I og med Topp demo er selskapets ansikts utad er det viktig at de du samarbeider med kan levere/dele kunnskap og engasjement videre til forbruker og våre kunder som gjenspeiler firmaet og ikke minst salget og prøving. 

Jeg/vi har samarbeidet med Topp demo i mange år, nettopp på grunn av deres engasjement, profesjonell fremtoning og resultater, og i tillegg til at våre kunder er fornøyd med de. 

De er løsningsorientert og ikke minst lojale mot sine kunder. 

Brit Selebø, Daglig leder, Metervare AS